ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ – Να αποκατασταθεί η

Alarm Rodos: Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέστειλαν 37 ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Τα στελέχη είχαν αποστρατευθεί σε προηγούμενες κρίσεις και επιθυμούν την επανάκρισή τους και την επαναφορά τους στο σώμα.Πρόκειται για στελέχη που αποστρατεύτηκαν στις έκτακτες και κομματικές -όπως χαρακτηρίστηκαν- κρίσεις του περασμένου Νοεμβρίου. Ζητούν από τη νέα Κυβέρνηση να τους επανακρίνει και ουσιαστικά να τους επαναφέρει στο Σώμα.
Ανάμεσα σε εκείνους που υπογράφουν την επιστολή είναι ο πρώην επικεφαλής της ΓΑΔΑ Αντιστράτηγος Χρήστος Παπαζαφειρης, ο αναπληρωτής ΓΑΔΑ υποστράτηγος Δήμος Λασπιας, ο διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας ταξίαρχος Αθανάσιος Πράπας κ.α..Στην επιστολή τους οι πρόσφατα αποστρατευθέντες αξιωματικοί της παραθέτουν ένα σύντομο ιστορικό των γεγονότων που είχαν ως κατάληξη την αποστρατεία τους, ξεκινώντας από την ανάδειξη στην αρχηγία του Σώματος του Αριστείδη Ανδρικόπουλου, μετά την παραίτηση του προκατόχου του Κωνσταντίνου Τσουβαλα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
Όπως επισημαίνουν, με απόφαση του κ. Ανδρικόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη της πρώην υπουργού Όλγας Γεροβασίλη, υπεγράφη τον Οκτώβριο Προεδρικό Διάταγμα που έδινε τη δυνατότητα διενέργειας έκτακτων κρίσεων στο Σώμα.
Στην επιστολή, οι υπογράφοντες αξιωματικοί παραθέτουν αυτούσια ανακοίνωση που είχε  εκδώσει τότε η Νέα Δημοκρατία, στην οποία κατήγγειλε  ότι «η αποχωρούσα κυβέρνηση δρομολογεί, ως φαίνεται, έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη Δημόσια Τάξη».
Υπενθυμίζουν την παρουσία του κ. Ανδρικόπουλου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλουν ότι «αποτελεί μη χρηστή διοίκηση και καταχρηστική άσκηση διακριτικής ευχέρειας το να διενεργούνται έκτακτες κρίσεις δύο μήνες πριν τις τακτικές κρίσεις και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί η ετήσια υπηρεσιακή αξιολόγηση των κρινόμενων».
Κλείνοντας ζητούν από τον Πρωθυπουργό να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και το Κράτος Δικαίου επανακρίνοντας τους και «επαναφέροντας τα πράγματα στην κατάσταση πριν μεσολαβήσει η παράνομη ενέργεια, δηλαδή να θεωρηθούν οι εν λόγω πράξεις ως μη γενόμενες».
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:
Προς
1.  τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κυριάκο2.  τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη3. τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για θέματα αντεγκληματικής πολιτικής κο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριο
Κε Πρωθυπουργέ,
Η παρούσα επιστολή υπογράφεται από τριάντα επτά (37) αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, άπαντες αποστρατευθέντες κατά τις έκτακτες κρίσεις που διενεργήθηκαν την 01-11-2018, κατ΄ εφαρμογή του Π.Δ. 98/2018 και ήδη προσφεύγοντες για την ακύρωσή του ενώπιον του ΣτΕ.
Στη συνέχεια παρατίθεται  σύντομο ιστορικό προς ενημέρωσή σας.
1. Στον απόηχο της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την 03 και 05-08-2018 παραιτήθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Τους διαδέχθηκαν στα ανάλογα αξιώματα η κα Όλγα Γεροβασίλη και ο Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, μέχρι πρότινος υπαρχηγός του σώματος.
2. Ο τελευταίος φέρεται από την πρώτη στιγμή να είχε εκφράσει σε ευρύ κύκλο συνομιλητών του τη βούλησή του να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και προς τούτο δεν προέβαινε στην αναπλήρωση της κενής θέσης του υπαρχηγού που δημιουργήθηκε, βάσει διαδικασιών που προέβλεπε η υφιστάμενη νομοθεσία και ειδικότερα αυτή του άρθρου 36 παρ. 2 του ν. 4249/2014 όπου ορίζεται ότι ο Υπαρχηγός είναι ο αρχαιότερος Αντιστράτηγος μετά τον Αρχηγό.
3. Ήδη, είχε αρχίσει το παρασκήνιο και οι ζυμώσεις γύρω από το ενδεχόμενο διενέργειας ή μη έκτακτων κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα φέρεται ότι η νέα υπουργός ύστερα από περιστατικά, όπως οι καταδρομικές επιθέσεις στην πρεσβεία του Ιράν και το Α.Τ. Ομόνοιας δεχόταν εισηγήσεις ή ακόμα και πιέσεις από τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να ανοίξει τον δρόμο των έκτακτων κρίσεων, με το επιχείρημα ότι το υφιστάμενο σχήμα «δεν τραβάει».
4. Έτσι, τη Δευτέρα 22-10-2018, συνέταξε και υπέβαλε προς νομοπαρασκευαστική επεξεργασία ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος σύμφωνα με το οποίο, σε περίπτωση επιλογής νέου αρχηγού στην Ελληνική Αστυνομία, μπορεί να διενεργούνται έκτακτες κρίσεις σε ανώτατους αξιωματικούς και αστυνομικούς διευθυντές γενικών καθηκόντων.
5. Την ίδια στιγμή, το θέμα προκαλούσε ένταση στις σχέσεις ανάμεσα στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη και στην υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα.
6. Στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών, ήταν διάχυτος ο προβληματισμός «γιατί κόπτονται να κάνουν τώρα έκτακτες κρίσεις όταν οι τακτικές είναι προγραμματισμένες να γίνουν σε δύο μήνες» και η πεποίθηση ότι βασική επιδίωξη της κυβέρνησης ήταν η κατά το δυνατόν ταχύτερη απομάκρυνση στελεχών που αποτελούσαν επιλογές της προηγούμενης διοίκησης και η αντικατάστασή τους από αξιωματικούς που, σύμφωνα με μια εκδοχή, θα βρίσκονται εγγύτερα στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
7. Σοβαρές ενστάσεις εξέφρασαν τα στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Αξιωματικών εγείροντας ακόμα και νομικής φύσης ζητήματα, αναφορικά με τη διαδικασία των έκτακτων κρίσεων. Ένα από τα βασικά επιχειρήματά τους είναι ότι το ήδη ισχύον νομικό πλαίσιο προβλέπει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται για την πλήρωση κενών θέσεων στο οργανόγραμμα.
8. Για το θέμα η τότε αξιωματική αντιπολίτευση προέβη σε ανακοίνωση, η οποία παρατίθεται αναλυτικά:
«Η αποχωρούσα κυβέρνηση δρομολογεί, ως φαίνεται, έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη Δημόσια Τάξη. Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί εν κρυπτώ και Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ γνωρίζει ότι ούτως ή άλλως θα γίνουν τακτικές τον Ιανουάριο του 2019. Για τις μεθοδεύσεις  η ηγεσία της ΠΟΑΞΙΑ ζήτησε και είχε συνάντηση με τους αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη. Οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της ΠΟΑΞΙΑ ότι η επόμενη κυβέρνηση θα δώσει στην Αστυνομία όλες τις δυνατότητες για να επιτελέσει την αποστολή της. Κατέστησαν παράλληλα σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει από τη θέση της προκειμένου η ηγεσία της Αστυνομίας να μην καταστεί παράρτημα της Κουμουνδούρου. Σε κάθε δε περίπτωση η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις και τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».
9. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν δημοσιεύματα ότι «ο κ. Ανδρικόπουλος είχε συντάξει λίστα 22 ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ (σσ.: επί συνόλου 91 του αστυνομικού σώματος, δηλαδή πέντε αντιστρατήγων , 20 υποστρατήγων και  66 ταξιάρχων) που επιθυμεί να αποχωρήσουν από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία λίστα παραδόθηκε στην υπουργό  Ολγα Γεροβασίλη προς  υλοποίηση».
10.  Την 30-10-2018 εκδόθηκε το Π.Δ. υπ΄αριθ. 98/2018, ΦΕΚ 184 Α/30-10-2018 »Έκτακτες κρίσεις αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας», σύμφωνα με το οποίο μπορεί να διενεργούνται έκτακτες κρίσεις, με τη λήψη της σχετικής απόφασης μέσα σε ένα μήνα από την επιλογή του Αρχηγού και πάντως όχι το μήνα Δεκέμβριο.
11.  Την 01-11-2018 συνεδρίασαν τα παρακάτω Συμβούλια Κρίσεων:
α) το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστράτηγων Αστυνομίας έκρινε διατηρητέους και τους τέσσερις (4) Αντιστρατήγους του Σώματος.
β) το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, εκ των είκοσι (20) Υποστρατήγων του Σώματος,  προήγαγε έναν (1) στο βαθμό του Αντιστράτηγου, διατήρησε δεκαπέντε (15) στον αυτό βαθμό και έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τέσσερις (4), εκ των οποίων τρεις (3) εξ ημών. Μάλιστα, δύο (2) εκ των αποστρατευθέντων καίτοι είχαν προαχθεί στις τακτικές κρίσεις του Ιανουαρίου 2018 (στο βαθμό του υποστράτηγου), κρίθηκαν μη προακτέοι κατά τις έκτακτες κρίσεις του Νοεμβρίου 2018, και μάλιστα όχι παρασυρόμενοι από προαγωγή νεοτέρου τους.
γ) το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, εκ των εξήντα έξι (66) Ταξιαρχών του Σώματος,  προήγαγε πέντε (5) στο βαθμό του Υποστράτηγου, διατήρησε σαράντα τέσσερις (44) στον αυτό βαθμό και έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους δεκαεπτά (17), εκ των οποίων δώδεκα (12) εξ ημών. Σημειώνεται ότι έξι (6) εκ των αποστρατευθέντων καίτοι είχαν προαχθεί στις τακτικές κρίσεις του Ιανουαρίου 2018 (στο βαθμό του ταξίαρχου), κρίθηκαν μη προακτέοι κατά τις έκτακτες κρίσεις του Νοεμβρίου 2018.
δ) το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, προήγαγε είκοσι ένα (21) Αστυνομικούς Διευθυντές στο βαθμό του Ταξίαρχου και έκρινε ως ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους είκοσι επτά (27), εκ των οποίων είκοσι δύο (22) εξ ημών.
12. Κατόπιν τούτων κατατέθηκαν εμπροθέσμως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) δύο (ξεχωριστές) αιτήσεις ακύρωσης του Π.Δ. 98/2018, δυνάμει του οποίου διενεργήθηκαν οι έκτακτες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η πρώτη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α) και η δεύτερη από αποστρατευθέντες (πρόωρα, άδικα και παράνομα) αξιωματικούς, οι οποίοι υπογράφουν την παρούσα.
13. Κατά τη διάρκεια όμως της προεκλογικής περιόδου Μαίου 2019, για την ανάδειξη εκπροσώπων για το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και την αυτοδιοίκηση, εκπλαγήκαμε δυσάρεστα καθόσον παρατηρήθηκε η συστηματική συμμετοχή του ήδη παραιτηθέντος Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Ανδρικόπουλου Αριστείδη σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του απελθόντος Κόμματος, γεγονός που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την υποχρέωσή του σε «πολιτική ουδετερότητας».
Ειδικότερα, γνωρίζεται ότι το αστυνομικό προσωπικό υπόκειται σε περιορισμό έκφρασης των πολιτικών του πεποιθήσεων και απόλαυσης των πολιτικών του δικαιωμάτων, καθόσον «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ πολιτικών κομμάτων … στα όργανα των σωμάτων ασφαλείας …» (άρθρο 29 παρ. 3 Συντ.)  και οι «αξιωματικοί …. των σωμάτων ασφαλείας» υπάγονται σε δυσμενή εκλογική ρύθμιση και εκλογικά κωλύματα (άρθρο 56 παρ. 1 και παρ. 3 Συντ.).
Η ως άνω επιδεικνυόμενη συμπεριφορά, η οποία δημοσιεύθηκε και τέθηκε σε ευρεία κριτική, έγκειται εκτός των καθηκόντων του και προσβάλλει το κύρος της θέσεώς του και του αστυνομικού θεσμού.
Περαιτέρω, ούτε επιχειρησιακά μπορεί να δικαιολογηθεί, καθόσον κανένας επιχειρησιακός κανόνας, αλλά ούτε οι αρμοδιότητες και οι ρόλοι επιτρέπουν την παρουσία Αρχηγού στην πρώτη σειρά των «χειροκροτητών». Τοιουτοτρόπως, είναι αδύνατον με αυτό τον τρόπο να ασκηθεί εποπτεία και προστασία της εκδήλωσης και δημόσιας συνάθροισης.
Η «δικαιολογία» ότι η Υπουργός έδωσε τη σχετική εντολή δε δύναται να στοιχειοθετηθεί, καθόσον είναι εκτός της εξουσίας της και δεν αφορά  (άρθρο 3 ν.2800/2000)  «χάραξη της πολιτικής δημόσιας τάξης», στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, κατά την έννοια των διατάξεων των άρθρων 26 παρ. 2 και 82 του Συντ. και  της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αντιθέτως, αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση και την επιχειρησιακή τακτική της Αστυνομίας.
14. Θεωρούμε ότι αποτελεί μη χρηστή διοίκηση και καταχρηστική άσκηση διακριτικής ευχέρειας το να διενεργούνται έκτακτες κρίσεις δύο μήνες πριν τις τακτικές κρίσεις και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί η ετήσια υπηρεσιακή αξιολόγηση των κρινόμενων.
Να προάγεται κάποιος στο βαθμό του Υποστρατήγου ή του Ταξιάρχου στις τακτικές κρίσεις τον Ιανουάριο 2018 και να αποστρατεύεται εκτάκτως το Νοέμβριο του ιδίου έτους, ήτοι σε διάστημα μικρότερο των δέκα μηνών να κρίνεται διαδοχικά και μάλιστα από Συμβούλια Κρίσεων η σύνθεση των οποίων κατά τις έκτακτες κρίσεις του Νοεμβρίου ήταν κατά τα 2/3 ίδια με αυτή των τακτικών κρίσεων του Ιανουαρίου.
Να κρίνονται αποστρατευέοι περισσότεροι αξιωματικοί  στις έκτακτες κρίσεις, έναντι των τακτικών που αποστρατεύτηκαν λιγότεροι, παρά το δεδομένο ότι κατά κόρον στο νομικό κόσμο η έννοια των »έκτακτων κρίσεων» ταυτίζεται με την πλήρωση κενών θέσεων και όχι με την ανακατανομή του υπάρχοντος προσωπικού.
κε Πρωθυπουργέ,
Η Κυβέρνησή σας υποχρεούται να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και το Κράτος Δικαίου επανακρίνοντας τους εκτάκτως (παρανόμως) αποστρατευθέντες, επαναφέροντας τα πράγματα στην κατάσταση πριν μεσολαβήσει η παράνομη ενέργεια, δηλαδή να θεωρηθούν οι εν λόγω πράξεις ως μη γενόμενες.
Η ηρεμία, η ομοψυχία, το ηθικό και το αξιόμαχο του προσωπικού, που αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό όπλο, έχει πληγεί βάναυσα.
Για την αποκατάσταση της κανονικότητας, της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας δικαίου θεωρούμε ότι κρίνεται αναγκαία η επιλογή νέας ηγεσίας στην Ελληνική Αστυνομία.
Αθήνα, 10 Ιουλίου 2019
Με τιμή,
Οι υπογράφοντες
1. Αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Παπαζαφείρης2. Αντιστράτηγος ε.α. Αθανάσιος Μαντζούκας3. Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Τόλιας4. Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Καλύβας5. Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Νικολιδάκης6. Υποστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Λυδάκης7. Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Ματσούκας8. Υποστράτηγος ε.α. Σπυρίδων Τσίρος9. Υποστράτηγος ε.α. Θωμάς Φεύγας10. Υποστράτηγος ε.α. Ηλίας Ντόντης11. Υποστράτηγος ε.α. Δημήτριος Γατσούνιας12. Υποστράτηγος ε.α. Αθανάσιος Μπασιούκας13. Υποστράτηγος ε.α. Θεολόγος Τσακίρης14. Υποστράτηγος ε.α. Δήμος Λασπιάς15. Υποστράτηγος ε.α. Βασίλειος Καριανάκης16. Ταξίαρχος ε.α. Μαζαρακιώτης Χρήστος17. Ταξίαρχος ε.α. Μπάρμπα Γεωργία18. Ταξίαρχος ε.α. Παπαδάκος Γεώργιος19. Ταξίαρχος ε.α. Πανώριος Τριαντάφυλλος20. Ταξίαρχος ε.α. Μπουτσικούδης Κωνσταντίνος21. Ταξίαρχος ε.α. Σταματελόπουλος Νικόλαος22. Ταξίαρχος ε.α. Στεφάνου Ανδρέας23. Ταξίαρχος ε.α. Γούλας Αθανάσιος24. Ταξίαρχος ε.α. Σταματόπουλος Γεώργιος25. Ταξίαρχος ε.α. Παπασωτηρίου Σωτήριος26. Ταξίαρχος ε.α. Τρομπούκης Χρήστος27. Ταξίαρχος ε.α. Σουρβίνος Γεώργιος28. Ταξίαρχος ε.α. Μίχας Σταύρος29. Ταξίαρχος ε.α. Λαλούσης Σίμος30. Ταξίαρχος ε.α. Βασιλάκος Ιωάννης31. Ταξίαρχος ε.α. Αμαραντίδης Ευθύμιος32. Ταξίαρχος ε.α. Πράπας Αθανάσιος33. Ταξίαρχος ε.α. Παπακωνσταντίνου Αθανάσιος34. Ταξίαρχος ε.α. Κωνσταντόπουλος Νικόλαος35. Ταξίαρχος ε.α. Μουστάκας Εμμανουήλ36. Ταξίαρχος ε.α. Παπαδόπουλος Κυριάκος37. Ταξίαρχος ε.α. Αποστολόπουλος Ιωάννης»

Latest..

Παραλήρημα Ερντογάν & επίθεση σε Ελλάδα-Κύπρο-Δύση: «Τώρα έχουμε τους S-400, μην τολμήσετε να μας επιτεθείτε»

Alarm Rodos: Αυτοί που βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά για τα θέματα της ανατολική Μεσογείου, της Κύπρου και του Αιγαίου έχουν ξεγελαστεί”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο … [Read More...]

Γιος παπά με έντονη διαταραχή ψυχικής υγείας ο δράστης… Είχε αλλοδαπό συνεργό που τον βοήθησε στην απόκρυψη

Alarm Rodos: Ο ΓΠ 27 ετών, καθ’ομολογιαν δράστης δολοφονίας της 60άχρονης Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton, είναι πατέρας δύο παιδιών και ενας εκ των τριών γιων ιερωμένου. Ο ίδιος φέρεται να … [Read More...]

Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 80.000 ευρώ μετρητά και 1.700.000 ευρώ σε επιταγές

Alarm Rodos: Από εταιρεία εμπορίας αλουμινίου στη Νέα Ευκαρπία – Η δράση των διαρρηκτών καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείαςΣτο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας εταιρεία … [Read More...]

Αποφυλακίστηκε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου: Η ζωή μου είχε καταστραφεί από την ημέρα που γεννήθηκα

Alarm Rodos: Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πατροκτόνος της Ζακύνθου.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω σπίτι μου, στην οικογένειά μου. … [Read More...]

Γιάννης Παρασκάκης λέγεται ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Αμερικανίδας Βιολόγου… Ο «Στόχος» αποδεσμεύει τα στοιχεία του και την φάτσα

Alarm Rodos: Αυτός είναι ο δοοφόνος της Αμερικανίδας σύμφωνα και με την ομολογία του. λέγεται Γιάννης Παρασκάκης και είναι γιός Παππά. Καμαρώστε τον...(adsbygoogle = window.adsbygoogle || … [Read More...]

Αυτό είναι το σημείο που σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα Βιοόγο ο 27χρονος δράστης, πριν την μεταφέρει στην

Alarm Rodos: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που φαίνεται οτι φτάνει στην πλήρη εξιχνίαση της, πέντε ημέρες μετά τον … [Read More...]

ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! 3.122 ΜΑΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ 981 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

Alarm Rodos: ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! 3.122 ΜΑΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ 981 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ Αυγατίζουν φέτος τα «προσφυγάκια» που… «προτιμούν» (σύμφωνα με … [Read More...]